Praktik, uppsats - att göra sig av med sådant som bara ödslar energi

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Alla tankar på praktik gör mig lite nervös. Men samtidigt är det lugnande att veta att jag kommer få söka mig dit jag vill. En sådan sak kan vara otroligt lättande, speciellt när tanken på utlandspraktik tidigare har gjort en illamående. 
Det första jag måste göra är att skicka ut ansökningar, vilket är vad jag ska göra denna månad. 
 
Vad som läggs på detta är att välja ämne för kandidatuppsatsen. Vad jag vet är att jag vill skriva något, eller vad jag menar är - forska om något som har med förvaltning att göra. Exakt vad vet jag inte än. Men har några veckor till på mig. I november är det dags! 
 
För övrig är det denna bloggen som gäller nu mer. Tänker ta bort den andra. Får se hur länge denna blir kvar. Känns som att det är dags att börja om på allvar och göra sig av med gammalt skit som bara påminner om gamla saker man helst varit utan. Har raderat en hel del från den men känns som att enda sättet att bli av med det på riktigt är att ta bort allt. Så det är här jag kommer hålla till framöver. Hur länge vet jag inte, kanske tröttnar på det. Vad vet jag.