Julfunderingar

Det var länge sedan jag vaknade vid 06.40 och kände mig såhär pigg. Såpass pigg att jag kan tänka mig att kliva upp och faktiskt komma iväg till UB hyfsat tidigt! Imponerande... Sist jag gick upp tidigt var i somras.. 
 
Det är ju så mörkt och kallt ute nu så man ligger helst kvar i sängen någon extra minut (som sen slutar runt en timme). Jag kan tycka att det är mysigt när det blir mörkt och kallt, men det skulle inte skada med lite snö. På något vis känns det inte lika kallt och grått på dagarna då. 
 
Har haft en extrem julstämning i kroppen ett bra tag nu.. Vill ha julledighet och allt därtill. Har fuskat och började med julmust i oktober, men därefter har jag faktiskt försökt låta bli julgodis och sådant.. Har försökt spara på det till jul.. Då menar jag försökt med att jag har fuskat någon enstaka gång!
 
Lyssnade på julmusik i oktober med.. Dock kändes det lagom fel så sparade på det. Förra veckan kändes det typ ok att börja lyssna på allvar. Nu till helgen är det dessutom första advent, då man "får" börja julpynta.. Hade jag kunnat göra det så hade allt mitt pynt varit framme på en timme.. Inklusive min 1 meters julgran.. Men nu är lägenheten fylld med flyttkartonger så får vänta med pyntandet till tredje advent... 
 
Kan iaf börja köpa julklappar!